TEKİRDAĞ / MALKARA - Malkara Halk Eğitimi Merkezi

Ara

Kurumumuzun Rehberlik Öğretmeni kursiyerlere sağlıklı beslenme ve fiziksel etkinlikler konularını içeren  sağlıklı yaşam eğitimi vermiştir. Ayrıca kursiyerlere TBM Sağlıklı Yaşam broşürleri dağıtılmıştır.

Ara

Kursiyerler için kitap okuma alanı oluşturuldu.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında kurumumuzda pano hazırlandı.

Ara

Kurumumuzun bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi. Diğer fidanların bakımları yapıldı.

Kas

14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında Diyatisyen Merve Akbulut kurumumuzda Diyabet ve Beslenme konulu eğitim düzenlemiştir

Kas

Okullardaki  öğrenciler için açılan kurslarımız ve veliler için açılan Aile Okulu kurslarımız

Kas

Kurumumuzun Rehberlik Öğretmeni kurumlar arası işbirliği ile Halk Eğitim Merkezi ve dışında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirmiştir

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZ

Kas

Kurumumuzun koridorları yapılan çalışmalarla süslendi.

Ekm

Kurumumuzun teknik araç ve gereç yönünden yeterli donanıma sahip olması için çalışmalarımız devam ediyor. Kurumumuza bağış yapılan dikiş makinası ve diğer araç gereçler

Ekm

Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan Malkara İlçesi Yörük Mahallesi'nde  Malkara Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yöre halkı bayanlarımız için açılan El Sanatları Kursu'na ziyaret gerçekleştirdi. Yörük Mahallesi Muhtarı Rahim Girgin ve yöre halkından yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi alındı. Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve  İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan'ın yapmış oldukları ziyaretlerde , Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, İl Millî Eğitim Şube Müdürü İsmail Yılmaz ve Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan hazır bulundu.

MALKARA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI İLANI

Geri Dönüşüm Konusunda çalışmalarımız devam etmektedir.